Serveis

EXAGON a la vostra disposició sense interrupcions, 24x7.

Tots els mòduls que formen EXAGON es comercialitzen seguint el model de distribució SaaS (Software as a Service), suportats pels servidors de Index. A partir del mòdul Bàsic (MAIN),  el centre podrà escollir quins altres mòduls vol que formin la seva solució: mòdul d’Assistència (MASS), mòdul de Comunicats (MCOM) i mòdul de Matrícula (MMAT).

Allotjament

Allotjament (hosting) de la solució específica pel seu centre en DataCenter d’alt rendiment (ACENS). Creació de l'espai virtual específic pel seu centre.

Parametrització

Parametrització de la solució EXAGON amb les dades del seu centre: logos, signatures, dades del centre, ... . Personalitzem l'aplicació, els informes, les cartes, ... amb les dades del centre.

Migració

Pujada massiva de dades a la plataforma Exagon, les seves dades actuals poden ser traspassades en bloc de forma que estiguin disponibles en l'aplicació des del primer dia.

Connectat

Configuració de les connexions amb el SAGA i l’Untis o Planit del seu centre. Les dades dels alumnes, les matèries per alumne/a i els horaris, poden ser importades d'altres aplicacions en 1 sol clic, evitem repetir la feina.

Backup

Manteniment de la seva Base de Dades i tota la documentació amb copies de seguretat diàries. Davant de qualsevol incidència, la informació està assegurada.

Suport

Suport via telèfon, correu electrònic i presencial de incidències. El nostre equip resoldrà qualsevol succés o dubte al moment, sense esperes, sempre cercant la seva satisfacció.

Formació

Formació inicial presencial en l’ús de l’eina. Formacions periòdiques per tal de conèixer i poder explotar al 100% les diferents funcionalitats de l'eina.

Canvi de curs

Abans d’iniciar-se un nou curs; guardem la Base de Dades del curs passat i preparem la Base de Dades per atendre el nou curs. També aprofitem per incorporar a la vostra solució totes les noves funcionalitats que s’han desenvolupat.