Reconeixement a l’Excel·lència Educativa

El passat 17 d’octubre l’Institut Baix Camp de Reus va ser avaluat per contrast de la MEMÒRIA PER AL RECONEIXEMENT DE L’EXCEL·LÈNCIA EDUCATIVA presentada el passat mes de juny, segons el model d’Excel·lència Educativa e2cat, realitzat per l’equip avaluador designat per l’Associació Catalana per a l’Excel·lència, QUALIcat.

El resultat d’aquesta avaluació ha estat una puntuació de 420 punts e2cat. Aquesta és la puntuació més alta assolida fins la data d’avui per un centre en la seva primera avaluació e2cat. L’Ins Baix Camp és el tercer centre públic de Catalunya en obtenir la “Q de plata” que s’atorga en obtenir una puntuació de +400, i és un dels 19 centres públics catalans que tenen la consideració d’excel·lència educativa +300.

Des de l’Associació Catalana per a l’Excel·lència, QUALIcat feliciten molt sincerament per la feina que estan realitzant a l’Institut, pel seu compromís amb l’educació i amb tots els seus grups d’interès i molt especialment amb el seu territori, Reus i la seva àrea de influència, la qual cosa ha permès assolir una puntuació tan elevada.

Felicitats a professors, personal PAS, alumnes i famílies, ja que entre tots ho han fet possible!

Enllaços a la premsa: Diari de Tarragona, ReusDiari, El Punt Avui.

Tagged , , .

Deixa un comentari