Nova versió de l’aplicació

Durant el primer semestre del 2016, hem desenvolupat una nova versió de la nostra solució EXAGON, que ja es troba llesta i provada per iniciar el nou curs escolar 2016/2017. Volem destacar les següents millores:

  • S'ha eliminat el Flash, convertint i millorant els mòduls flash a HTML5 i jQuery. Gràcies a aquesta conversió els usuaris poden usar totes les funcionalitats que ofereix EXAGON sobre qualsevol dispositiu amb navegador web (Ordinadors, Smartphones i tabletes).
  • Aquesta conversió ha permès incorporar nous components que ofereixen la possibilitat de visualitzar la informació en diferents vistes (taules, calendaris, schedulers).
  • També el mòdul de comunicats ha estat millorat. Ara els tutors podrán fer l'enviament automàtic, via eMail, d'informes mensuals dels alumnes als tutors legals.
Tagged , , , .

Deixa un comentari