L’Institut Baix Camp rep el segon premi d’Ensenyament del Cercle d’Economia

El dia 6 de maig de 2015 es van lliurar els guardons del Premi Ensenyament de la Fundació del Cercle d’Economia i l’obra social ‘La Caixa’. Aquest guardó premia la millora contínua de l’educació entenent-la com un repte dels professionals que s’hi dediquen, la classe política i, sobretot, els entorns econòmics i socials.

Els cinc finalistes d’enguany eren l’Escola Sadako (Barcelona), l’Escola Voramar (Barcelona), l’Institut Baix Camp (Reus), l’Institut El Castell (Esparraguera) i l’Institut Els Quatre Cantons (Barcelona). Finalment, el centre reusenc ha quedat en segona posició. Aquest segon premi dota l’institut Baix Camp amb 6.000 euros per a fer front a les despeses derivades del desenvolupament del seu projecte.

El projecte presentat per l’Institut Baix Camp porta per títol ‘Una organització, tres ensenyaments, 1.600 aprenentatges’ i conjuga la gestió per esdevenir un gran centre. Al voltant d’una aplicació informàtica pròpia, els tres cicles d’ensenyament, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, teixeixen un entramat de projectes que aconsegueixen que el centre funcioni amb una gestió global. La part més important d’aquesta gestió se centra en aquests 1.600 aprenentatges, 1.600 alumnes que reben, de manera individualitzada i coherent, “no només els continguts acadèmics necessaris sinó també l’acompanyament que fa que esdevinguin únics”, segons l’institut.

Felicitats !!!

Tagged , , , .

Deixa un comentari